Info

Yleistä

Ensimmäiselle tunnille kannattaa ottaa mukaan omat kapulat sekä mahdolliset aikaisemmat nuotit ja materiaalit. Ensimmäisellä tunnilla käydään läpi kaikki käytännön asiat, varmistetaan aikataulut ja sovitaan laskutuksesta.

Rumputunti on kerran viikossa vakioaikana. Myös harvemmin onnistuu tapauskohtaisesti sovittaessa. Tunnit laskutetaan kerran kuussa.

  • Rumputunti pitää siirtää samana päivänä viimeistään 6 tuntia aiemmin, jotta ehdimme paikkaamaan syntyvän tyhjän ajan. Muutoin tunti laskutetaan. Peruuttamattomat tunnit laskutetaan myös.
  • Ajoissa peruutetulle tunnille pyritään sopimaan korvaava aika, jotta pystymme toteuttamaan sovitun tuntimäärän.

Pidempi tauko, loma tai lopetus pitää ilmoittaa mieluiten edeltävän kuun aikana. Pidemmille tauoille ei tarvitse sopia korvaavia tunteja, ellei niin haluta.

Peruutukset kannattaa ilmoittaa tekstiviestillä opettajan henkilökohtaiseen numeroon.

Hinnat (1.7.2022 alkaen)

30 min / 28 €
45 min / 35 €
60 min / 40 €

Hinnat sis. ALV 24 %

Rumputunteja voi myös ostaa etukäteen lahjaksi; maksetut tunnit voi käyttää 6 kuukauden sisällä ostohetkestä. Kysy lisää info@rumputunnit.com.

Opiskelumateriaali sisältyy hintaan. Pienestä lisämaksusta myös mahdollisuus käydä treenaamassa meidän seteillämme omalla ajalla.

Oppitunnit ovat rautaa koko rahan edestä – paljon asiaa ja soittoa. Opiskelumateriaalia tulee monipuolisesti ja runsaasti, eikä lopu kesken.